"En dag vil lægerne vågne op og erkende, at uløste emotionelle problemer er hovedårsagen til 85% af alle sygdomme. Når de gør det, vil EFT blive et af deres primære helbredelsesredskaber… som det er for mig."

—Eric Robins, MD

EFT Behandling

Hvis du er på udkig efter en metode, der hurtigt, effektivt og skånsomt kan afhjælpe dine problemer uden medicin og uden indgreb, så er EFT måske svaret for dig. EFT er en moderne, komplementær behandling, der har sin oprindelse i gammel kinesisk medicin kombineret med vestens psykologi.

EFT virker på kroppens energisystem og bygger på viden om, at ubalancer i energisystemet kan have stor indflydelse på helbredet - følelsesmæssigt, fysisk og mentalt. 

Hvad gør EFT så specielt?

  • EFT virker ofte, hvor intet andet gør
  • EFT giver hurtige og holdbare resultater
  • EFT virker uden medicin og indgreb
  • Succeraten er 85%

Behandlingen foregår ved "tapping" på kroppens meridianpunkter kombineret med samtaleterapi.

Balancen i energisystemet genoprettes, og den negative følelse eller problemet aftager eller forsvinder helt. Resultatet er oftest vedvarende og følges af større energi og positive forandringer i tankemønstre.

Det har ingen betydning, at det måske er et gammelt problem. Det er mere afgørende, hvor komplekst problemet er. Man kan sammenligne det med at skrælle lagene af et løg - et ad gangen.

Derfor kan ændringerne sommetider ske hurtigt, mens der andre tider er behov for en lidt større indsats, mere tid og erfaring.

Hvad virker EFT på?

EFT virker et bredt spektrum af følelsesmæssige og fysiske problemer omfattende stress, angst, fobier, posttraumatisk stress, sorg, vrede, lavt selvværd og manglende selvtillid. EFT giver også fine resutater for fysiske problemer som smerter, spændinger, for højt blodtryk og bivirkninger af medicin.

Også ved præstationer i erhversvliv, uddannelse, kunst og musik, hvor negative overbevisninger kan stå i vejen for, at du udvikler dit potentiale, ser vi positive resultater.

Se priser og aftale.

Du er meget velkommen til at ringe for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig tlf. 7022 6625 eller 2345 9486Nyhedsbrev

Lær mere om EFT

– og få to EFT Manualer GRATIS!

* påkrævet

Tilmeld og betal online.
Her kan der betales med

Dankort eller via PayPal
betal-kort

Handelsbetingelser

facebook-icon1