"En dag vil lægerne vågne op og erkende, at uløste emotionelle problemer er hovedårsagen til 85% af alle sygdomme. Når de gør det, vil EFT blive et af deres primære helbredelsesredskaber… som det er for mig."

—Eric Robins, MD

Gratis - to EFT Manualer til download

Ny EFTfree Manual på dansk – og stadig Gary Craig's velkendte EFT Manual

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i boksen til højre og du vil få tilsendt en email med links til download af manualerne.

I EFTfree Manualen finder du de basale EFT procedurer og meridianpunkterne, så du på en hurtig og let måde kan komme i gang med at lære EFT.

Denne manual er koncentreret og kortfattet – Gary Craig's EFT Manual er mere omfattende og beskrivende, da den også indeholder cases og eksempler.

Begge manualer er oversat med speciel tilladelse fra forfatterne med eneret for www.eftcentret.dk

Du kan gratis downloade begge manualer til eget brug (jvf. Lov om ophavsret). Du må ikke videresende manualerne, men du må meget gerne opfordre andre til at gå til dette website og downloade manualerne til sig selv.

Du er også velkommen til at deltage på vores EFT Grundkursus, hvor du lærer EFT til selvhjælp og på EFT Terapeut Uddannelsen, hvis du ønsker at arbejde professionelt med EFT.

PS: Hvis du allerede er tilmeldt nyhedsbrevet men har brug for at downloade manualerne igen, så send os en email til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. så vi kan sende dig et link.Nyhedsbrev

Lær mere om EFT

– og få to EFT Manualer GRATIS!

* påkrævet

Tilmeld og betal online.
Her kan der betales med

Dankort eller via PayPal
betal-kort

Handelsbetingelser

facebook-icon1