"En dag vil lægerne vågne op og erkende, at uløste emotionelle problemer er hovedårsagen til 85% af alle sygdomme. Når de gør det, vil EFT blive et af deres primære helbredelsesredskaber… som det er for mig."

—Eric Robins, MD

Hvad er EFT?

EFT er et nyt redskab til behandling af angst, depression, traumer, afhængighed, vægtproblemer, fobier, begrænsende overbevisninger, smerter og meget mere - en skånsom meget effektiv metode til at ændre alle problemer, der blokerer for optimalt helbred, følelsesmæssig balance og personlig succes.slemay09091

EFT virker!

EFT er en af de nye terapiformer også kendt som energipsykologi, som er udviklet fra det gamle kinesiske meridian energisystem kombineret med vestens psykologi. Det er en form for følelsesmæssig akupunktur uden nåle og er baseret på grundlagstesen, at alle negative følelser er resultatet af en forstyrrelse i kroppens energisystem.

EFT virker ved at ophæve blokeringen eller afbrydelsen ved, at man tapper på endepunkterne på kroppens meridianer, mens man fokuserer på problemet. Tappingen sender strømme af energi for at rebalancere kroppens energisystem i relation til det specifikke problem. Energi impulserne ændrer den måde hjernen behandler information om et bestemt problem og ved at tappe, mens man er indstillet på problemet skabes nye veje for hjernens tidligere betingede negative reaktioner.

Det er en stor befrielse for den, der har lidt af fobier, angst eller traumatiske erindringer. Man kan fjerne de negative følelser, der er forbundet med en traumatisk oplevelse - selve erindringen om oplevelsen forbliver intakt. Ofte følger et kognitivt skifte - en ændring i tænkemåde, så man ser mere postitivt på tingene.

EFT virker på samme måde ved at ophæve begrænsende tanker og overbevisninger, som står i vejen for velbefindende, godt helbred, succes og indre fred.

Gary Craig

EFT er udviklet af Gary Craig, USA, og er den førende af de nye teknikker kaldet energipsykologi.

Du kan se meget mere på  www.eftuniverse.com

Det helt enestående ved EFT er, at alle kan lære metoden og bruge den til at hjælpe sig selv med lettere problemer.

Vi siger, "prøv EFT på alt" men gå ikke ind på områder, hvor du ikke har kompetence - overlad det til en erfaren terapeut.

Bemærk:

Skønt EFT har givet bemærkelsesværdige resultater ved mange emotionelle og fysiske problemer, må teknikken ikke betragtes som en erstatning for nødvendig lægelig behandling.

At komme i gang med at bruge EFT

EFT breder sig hurtigt, og det skyldes i hovedsagen, at Gary Craig, EFT’s grundlægger, har vist stor åbenhed og har delt sin viden om EFT.

NU to EFT Manualer på dansk!

Den bedste måde at starte på er ved at studere de to EFT Manualer, som vi med forfatternes tilladelse har oversat til dansk. Du er velkommen til gratis at downloade dem her på denne webside. Du kan også deltage i et af vores EFTGrundkurser og have individuelle sessioner.

Du kan hente meget inspiration på websiderne www.eftuniverse.com og www.eftfree.net

slemay09147

slemay09074Nyhedsbrev

Lær mere om EFT

– og få to EFT Manualer GRATIS!

* påkrævet

Tilmeld og betal online.
Her kan der betales med

Dankort eller via PayPal
betal-kort

Handelsbetingelser

facebook-icon1