"En dag vil lægerne vågne op og erkende, at uløste emotionelle problemer er hovedårsagen til 85% af alle sygdomme. Når de gør det, vil EFT blive et af deres primære helbredelsesredskaber… som det er for mig."

—Eric Robins, MD

EFT Centret - Nete Kiær

Nete Kiær har etableret EFT Centret i 2006.

Nete Kiær, EFT-ADV Practitioner (advanced), certificeret af the Association for the Advancement of Meridian Energy Techniques.

Nete Kiær er fra oktober 2012 certificeret AAMET trainer.

Nete Kiær er trænet i EFT for Trauma and Abuse, The Personal Peace Foundation, Sonya Cayer, Schweiz, 2011.

I foråret 2007 startede EFT Centret med at afholde kurser i EFT med Nete Kiær som underviser. EFT Centret har fra august 2009 tilbudt EFT Grundkursus og fra september 2010 den nye EFT Terapeut Uddannelse, som fra december 2012 er på 3 moduler.

EFT Centret holder også kurser for medarbejderne i virksomheder og organisationer.

Nete Kiær behandler klienter med alle typer problemer i EFT Centret, Huset for Sundhed og Balance, Jægersborgvej 66A, 2800 Lyngby

Nete Kiær har en karriere indenfor det danske Sundhedsvæsen bag sig, idet hun i 17 år har været rektor ved Ergoterapeut- og Fysioterapeutskolen i Århus. Hun har været selvstændig konsulent i en del år med erhvervspsykologi, team-building, kommunikation og personlig udvikling som hovedområder.

Nete Kiær er autoriseret ergoterapeut, har supplerende uddannelse i psykologi og pædagogik, studier i forskningsmetodik ved University of Maryland, arbejdsmarkedsforhold ved Aalborg Universitet, ligesom hun har lederuddannelse fra Danmarks Forvaltninghøjskole og kommunikation fra Danmarks Journalisthøjskole.

Nete Kiær har boet i USA i to perioder, hvor hun har arbejdet og studeret, 3 år i Los Angeles og 1 år i Baltimore.

Medlem af:

AAMET International - Association for the Advancement of Meridian Energy Techniques, USA

ACEP - Association for Comprehensive Energy Psychology, USANyhedsbrev

Lær mere om EFT

– og få to EFT Manualer GRATIS!

* påkrævet

Tilmeld og betal online.
Her kan der betales med

Dankort eller via PayPal
betal-kort

Handelsbetingelser

facebook-icon1