"En dag vil lægerne vågne op og erkende, at uløste emotionelle problemer er hovedårsagen til 85% af alle sygdomme. Når de gør det, vil EFT blive et af deres primære helbredelsesredskaber… som det er for mig."

—Eric Robins, MD

Priser på behandling

EFT en en meget hurtig og effektiv metode. Sommetider viser resultatet sig næsten med det samme, andre tider kræver det en lidt  større indsats.

Det er individuelt fra person til person og afhænger af problemet. Det betyder ikke noget, at det er et gammelt problem.

Priser pr. 1. januar 2018

En behandling koster 950 kroner og varer ca. en time.

Et klippekort til 5 sessioner koster 4.250 kroner. Du sparer 500 kroner. Normalpris 4.750 kroner. Et klippekort gælder i et år.

Betaling:

Der betales kontant ved hver session eller med MobilePay. Ved køb af klippekort overføres beløbet til Jyske Bank konto 6610 4702032, så beløbet er fremme inden første session. 

Aftale for behandling:

Du kan træffe aftale om behandling enten ved at ringe på tlf. 7022 6625 eller 2345 9486. Du kan også sende en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Behandlingen finder sted Jægersborgvej 66A - tæt ved motorvejen og tæt ved Jægersborg St. eller i specielle tilfælde på Valbygårdsvej 64A tæt ved Valby St.

Aflysning:

Aflysning skal ske pr. mail senest 24 timer før behandlingen, ellers beregnes fuldt honorar.Nyhedsbrev

Lær mere om EFT

– og få to EFT Manualer GRATIS!

* påkrævet

Tilmeld og betal online.
Her kan der betales med

Dankort eller via PayPal
betal-kort

Handelsbetingelser

facebook-icon1