"En dag vil lægerne vågne op og erkende, at uløste emotionelle problemer er hovedårsagen til 85% af alle sygdomme. Når de gør det, vil EFT blive et af deres primære helbredelsesredskaber… som det er for mig."

—Eric Robins, MD

Udtalelser fra klienter

Klienterne siger:

Traume:

Klient: Jeg kom til Nete med en idé om, hvad min udfordring handlede om og nænsomt og blidt blev min problematik foldet ud og forløst. Selv om udfoldelsen at min udfording indeholdt ret stor smertefuld erkendelse for mig, blev jeg også her støttet på vejen igennem følelsen til forløsning. Da jeg tog derfra var jeg glad med en dybde, som jeg ikke mindedes at have været i i mange år. Stor tak til dig, Nete! 

Ulla: "Jeg søgte Nete's hjælp, fordi jeg havde problemer i.f.t. en udadreagerende beboer på det bosted, hvor jeg arbejder som pædagog. Ved råb og trusler gik jeg ind i en "frossen" tilstand og var ude af stand til at tænke, reagere og handle pædagogisk. Den eneste måde jeg kunne beskytte mig på var ved at trække mig og lade en anden kollega tage over...helt klart uholdbart for alle. Jeg vidste, min reaktion havde rod i et traume, jeg oplevede som helt ung.

Efter 5 sessioner havde vi opløst traumet (og desuden været omkring andre "beslægtede" emner). Jeg kunne nu tænke og tale om den grundlæggende traumatiske oplevelse uden smerte eller følelsesmæssige reaktioner. Det var nu en "tom skal" uden liv! Jeg har nu et arbejdsliv med bedre jordforbindelse og et større personligt "råderum" til at handle. Jeg tør nu gå tættere på den føromtalte beboer og er i stand til at handle pædagogisk, inden situationen kommer op i det "røde" felt....ganske vist med sommerfugle i maven, men jeg oplever ingen frossen tilstand.

Tak Nete, jeg har fået et bedre arbejdsliv og slæber ikke længere rundt på mit gamle traume. En stor lettelse, tusind tak!   

Leddegigt - smerter - overraskende resultat

Charlotte: "EFT er i bund og grund en ganske enkel teknik, der kan bruges til at bringe dig og din krop i balance. Jeg har brugt EFT siden min første session hos Nete for et års tid siden, og siden er det blevet til flere sessions og et grundkursus, hvor Nete professionelt og engageret guider dig igennem.

EFT er i al sin enkelhed en teknik, du kan bruge til at fokusere på et fysisk eller psykisk problem /ubalance i din krop og derved opløse denne ubalance og frigive energien. F.eks. oplevede jeg blandt andet - allerede i første session: at mine gigtknugede hænder rettede sig sig ud, at smerter forsvandt, og jeg følte et enormt energi overskud. Jeg har stadig gigt, men jeg har langt færre smerter i dag. Jeg håber, at andre vil unde sig selv denne meget livsbekræftende oplevelse, det er at lære EFT at kende.

Stress - depression

Karin: "Jeg fik anbefalet Nete Kiær igennem min veninde, der selv har haft gode resultater med Nete's EFT behandling. Jeg havde fået en depression, som førte til stress.
 Jeg mistede koncentrationen og kunne ikke huske, hvad og hvordan jeg skulle udføre mit arbejde, så jeg så ingen anden udvej end at sige mit job op og melde mig syg. 
Jeg regnede med, at jeg bare skulle have ro, så ville alt blive som før, men sådan gik det ikke. Efter næsten 2 år var min hukommelse ikke blevet bedre, og min læge mente, at jeg havde mistet min selvrespekt og anbefalede mig at gå til psykiater.
 Jeg valgte så istedet Nete's EFT behandling, og det er jeg glad for. Hun er et fantastisk rart menneske og meget professionel, en meget dygtig EFT behandler. Efter kun 6 sessioner har jeg fået ryddet så meget op i gamle traumer, at jeg igen ser lyst på fremtiden. Jeg bliver stadig trist og ked af det ind imellem, men jeg har fået et værktøj, som virker, så jeg hurtigt er "ovenpå" igen."

"STATUS fire måneder efter afsluttet EFT behandling: Jeg har det SUPER godt. Jeg har deltaget i to længere kurser og er i fuld aktivitet med arbejde. Dejligt!"

"Social Phobia"

AN (italiener): "I contacted Nete a couple of months ago, because I was desperate to find a solution to my situation. I was suffering of social phobia, I was extremly uncomfortable when I was in a social situation (events, dinners with friends, a crowded bus...). I was getting worse and worse and I was having panic attacks when I had to talk in front of others.

I had 3 sessions with Nete. The first one was the one that I will never forget. I felt the strangest sensation ever, crossing my body from the top of my head. I felt like something was happening and that it was good for me. At the end of the session I left feeling totally different, it was like an "out of the body" experience. That evening I was able to go to a crowded restaurant without feeling uncomfortable, without getting red in the face and actually enjoing the evening. The day after I went to a big commercial centre, full of peole, and I was fine. It took me a couple of days to believe that I was finally free.The other sessions helped to improve other parts of my life, to feel more confident and find the courage to take some serious decisions.I hope that my story can help other people in my situation to find the courage to face their fears, to get their life back."

Trikotillomani - ufrivlilig hårudrivning

Lisbeth: "Jeg kontaktede Nete kort tid efter, at jeg fandt ud af, at jeg led af trikotillomani, og begyndte min behandling med det samme. Det var utrolig rart at tale med én, der ikke bare havde hørt om trik, men også forstod de følelser og oplevelser man går igennem med denne lidelse. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke den klare forskel fra den psykologbehandling, jeg normalt har fået. Hos Nete gjaldt det ikke om at rive op i gamle sår, tale i detaljer om det, der gjorde ondt eller gå over længere tid og gøre 'statistik' over evt. fremskridt. Selv om jeg var skeptisk overfor, hvorvidt EFT virkede, kunne jeg efter et par behandlinger føle klare resultater. Det var ikke bare trik'en der blev behandlet hos Nete, også min ekstreme præstationsangst, som jeg har lidt af i mange år, blev slået væk på et øjeblik. Den bedste følelse var dog, at jeg i stedet for at være udmattet efter hver behandling, havde et kæmpe overskud."

Julia: "Jeg besluttede mig for at prøve EFT mod Trik (Trikotillomani = konstant hårudrivning). Jeg fandt dog hurtigt ud af, at EFT ikke bare kunne hjælpe mig med at få styr på mit Trik, men at EFT også kunne anvendes på alle andre af livets områder. Jeg føler virkelig, at jeg har fået tilegnet mig et fantastisk redskab, hvor kun fantasien sætter grænser for dets anvendelse."

Fobi

Hanne: "Jeg var skrækslagen over at skulle i en scanner igen, men efter to sessioner vidste jeg, at jeg kunne gøre det. Jeg var helt rolig og følte, at det ikke var noget særligt."

Flyskræk - Angst for at tale i en forsamling

Claus: " Efter en session med EFT forsvandt min flyskræk og min skræk for at tale i forsamlinger. Samtidig fik jeg et værktøj med hjem til selvhjælp generelt, og det virker!Nyhedsbrev

Lær mere om EFT

– og få to EFT Manualer GRATIS!

* påkrævet

Tilmeld og betal online.
Her kan der betales med

Dankort eller via PayPal
betal-kort

Handelsbetingelser

facebook-icon1