"En dag vil lægerne vågne op og erkende, at uløste emotionelle problemer er hovedårsagen til 85% af alle sygdomme. Når de gør det, vil EFT blive et af deres primære helbredelsesredskaber… som det er for mig."

—Eric Robins, MD

Udtalelser Grundkursus

Vores deltagere siger:

Stine Green: Tak for et fint og meget overbevisende kursus. Alt foregik i en tryg, rolig og veltilrettelagt ramme. Jeg tager meget med mig hjem!

B.W: Jeg havde fuldstændig glemt, hvor magsik og effekfuldt et redskab EFT er.

Deltager: Det var dejligt at få nye værktøjer til at bruge i hverdagen for at arbejde igennem de ting, som ellers tit bliver ignoreret. Jeg glæder mig til at bruge det og bringe mere positivitet ind i livet. 

Deltager: En AHA-oplevelse om sammenhæng mellem krop og sjæl. Dejligt at møde mennesker som har et åbent sind som jeg selv. Nete har stor autoritet og en overbevisende ro.

C: Nete er en dygtig og professionel behandler, som er god til at guide og mærke ind til essensen af ens problemer. Men hende har jeg oplevet at få løst ting, som jeg troede, jeg skulle have med mig resten af livet. 

S: Jeg har fået konkrete værktøjer med mig, som jeg kan bruge, når jeg oplever angst, stress og nervøsitet i kroppen. Nete er en dygtig leder af kurset - hun skaber en tryg stemning.

Palle Kuld: Kort og præcist - kursus forståeligt i teori og praksis. God underviser. 

Lone: Jeg skal lige love for, at min angst for hunde er blevet væk!!! Når jeg færdes på gaden, er jeg ikke længere "obs" på, hvor hundene befinder sig! Jeg stopper endda op og snakker med hundeejere og lade deres hunde komme helt hen til mig - og jeg kan klappe dem! De små hunde får også lov til at hoppe op ad mig - DET HAR JEG ALDRIG KUNNET GØRE FØR. TAK Nete!

Jeg anvender EFT, når jeg i øvrigt bliver urolig og nervøs - og det hjælper mig i min jobsøgning! Der er så mange døre, der åbner sig for mig lige i øjeblikket.  

Kurt: EFT synes at være et supert værktøj, som er enkelt at bruge i forhold til hverdagslige problemer for mange mennesker. Superkursus også i forhold til behandling af mig selv. Kan stærkt anbefales! 

Henriette M. Pedersen: Det har været helt fantastisk. Utroligt at der er så mærkbare resultater efter så kort tid (30 - 40 min.).

Kate: Forklaret EFT enkelt og forståeligt. Godt med teori og praksis/øvelser på andre. Super godt kursus over en weekend. 

Julie: Selv om jeg havde en sund, naturlig skepsis fra start af, så kan jeg mærke på egen krop nu, at teknikken kan ændre på tidligere hændelser. 

Lone: 2-dages EFT Grundkursus har givet mig læring om, hvordan EFT virker. Jeg kan på egen krop mærke, at EFT skaber bedre balance mellem negative følelser og de kropslige oplevelser, man kan have på grund af disse følelser - at EFT faktisk virker og de kropslige reaktioner aftager med behandlingen. 

Deltager: Grundkurset var en indholdsrig weekendtur til et land, jeg aldrig har været i før. Jeg så og hørte en masse, som fyldte mig positivt. Jeg ved ikke alt men meget, meget mere end jeg havde forventet, en weekend ville kunne gi'.

Deltager: Nænsom, meget virkningsfuld metode - Nete, en fantastisk uderviser - Balance mellem metode og terapeut-færdigheder (intuitiv).

Janni Jørgensen: Har deltaget i EFT Grundkurset. Det har været en spændende og meget lærerig weekend. Nete er en utrolig dygtig formidler, og min nysgerrighed overfor dette er i den grad vakt. EFT er stort og revolutionerende.

Therese: Det har været et fantastisk kursus. Nete, du har på en professionel og faglig måde vist os, hvilke muligheder der er med EFT. Forunderligt...sikke et fantastisk værktøj!

Anette Højer: Det har været et par berigende dage, hvor jeg har fået kendskab til et effektivt og meget interessant redskab. Jeg glæder mig til at lære mere og til at være med til at udbrede kendskabet til EFT. Tak for en berigende weekend!

Deltager: Super godt redskab! Fantastisk weekend der har kunnet løse op for meget og givet lysten til at lære mere. 

Bettina: Det har været en super inspirerende weekend. Spændende metode med mange anvendelsesmuligheder.

Karen Ghoula, psykolog ved Mødrehjælpen i Århus: Jeg vil takke for to spændende og udbytterige dage på EFT Grundkurset, som fuldt ud har levet op til mine forventninger. Nete er en dygtig og erfaren EFT-behandler. Jeg følte mig i trygge hænder, når vi skulle prøve metoden på egen krop.

Nete er ogå en dygtig underviser og formidler. Hun forstår vigtigheden af, at man ikke blot hører om metoden og overværer terapisessioner men også selv får mulighed for at praktisere metoden. Jeg fik indblik i en metode, som jeg mener kan være et vigtigt supplement til de andre terapeutiske tilgange, jeg anvender i mit arbejde med bl.a. traumatiserede, voldsramte kvinder.

Helene: Jeg gik hjem efter dit Grundkursus og tappede på min mand, som er meget stresset, og som ikke troede på, hvad jeg sagde om EFT. Jeg forsikrede ham om, at det virkede, også selv om han ikke troede på det. Herefter tog vi tre runder, hvor han koncentrerede sig om en arbejdspartner, der stresser ham meget. Pludselig sagde min mand: okay, nu "krøllede" det sammen. Pludselig fyldte det ikke ret meget, og efter endnu en runde var det væk.! Interessant!

Christian: Efter et par år med at have kredset om EFT, tog jeg endelig mod og bookede grundkurset. Lad mig sige det kort og kontant, jeg er fanget og synes Nete har en fantastisk måde at undervise og vejlede på, fuldstændig som håbet. Så mange tak for 2 gode brugbare dage og jeg skal helt sikkert videre i forløbet med EFT og ja, EFT virker, man skal bare lære at bruge det rigtigt.

Henriette Kronborg: Nete er en stjerne til at facilitere emotionelle processer - vi kan alle lære meget af hende. Tak for en god workshop.

Karina: Tusind tak for en stor oplevelse på dit EFT Grundkursus. Det har været både spændende, sjovt og meget lærerigt for mig at deltage.

Udover at jeg nu har basal viden om EFT, dens tappepunkter, samt hvorledes man kan bruge det på sig selv - og med omtanke anvende det på andre, så oplevede jeg også nogle personlige goder. For at give et eksempel på hvad jeg fik ud af det rent personligt, så oplevede jeg dels, at nogle af de mønstre jeg plejer at falde i ændrede sig markant under dit kursusforløb. Denne oplevelse gjorde mig bevidst om, hvor fasttømret og rigid jeg kan være i visse situationer. Og både denne bevidsthed samt at det rent faktisk ikke behøver at være en del af mig, var nærmest en vækkelse for mig. Jeg er dig dybt taknemmelig for, at du skaber et rum med tryghed og varme, således at man som deltager ikke kun får teoretisk viden om EFT men også får en følelse af, at det kan lade sig gøre at ændre på visse mønstre i sit liv til gavn for - ikke kun sig selv, men også andre. At jeg eksempelvis nu kan være bedre til at være til stede i en relation, og kunne give mere af mig selv uden at gå på kompromis med mig selv er en stor gave! Tusind tak for et fantastisk kursus!"

Susie Friis Kruse: Jeg vil takke dig for nogle meget berigende og berørende dage. Din store erfaring og formidlerevne var en stor inspirationskilde til min egen professionelle tilgang til terapi. Jeg lærte noget yderst fascinerende med de meget respektfulde men også effektfulde teknikker, der på kort tid kunne bevæge ellers fastlåste energisystemeer og temaer. Tak for et meget givende undervisningsforløb.

Sina Kalsbøll: Efter at have været på EFT Grundkursus og lært de meget simple teknikker som jeg bruger ofte, synes jeg, der er mange områder i mit liv, der er begyndt at tage en drejning til det bedre. Det er ret markant, hvad man kan med EFT i forhold til, hvor nemt et redskab det er. Udover at bruge det på mig selv, bruger jeg det også på andre og tapper også for andre. Tak for et super godt kursus og højt niveau af undervisning.

René: Først tak for et par skønne og lærerige dage. Også denne gang fik jeg sat nogle ting på plads, Bl.a. fik jeg fjernet en vrede, jeg havde gået og tumlet med i et par måneder. Meget befriende. Tak for god undervisning. Jeg glæder mig til senere at tage den certificerede uddannelse.

Jens Fraust: Først skulle teknikken bag EFT lige forstås. Da den så blev afprøvet på mig selv, var jeg forbavset over virkningen. Jeg er overbevist om, at EFT er en meget effektiv behandlingsmetode, som vi sikkert kommer til at se meget mere til i Danmark.

Birgitte: Først siger jeg tak for et par skønne dage. EFT er og har været en øjenåbner for mig. I starten var jeg lidt skeptisk, men efter at have mærket på egen krop, hvad der skete, og jeg så og hørte, hvilke forandringer og "slip" de øvrige deltagere oplevede, så er jeg overbevist om, at EFT virker.

Pia: EFT er genialt! På Nete Kiær's EFT Grundkursus lærer man hurtigt at omsætte teori til praksis. Allerede dagen efter kurset kunne jeg på få minutter hjælpe min datter med at overvinde eksamensangst. Resultatet var ikke til at tage fejl af...det blev til et 12 tal :-)

Rikke: Tusind tak for et rigtigt godt kursus. Jeg bruger nu EFT mere eller mindre dagligt, når jeg føler mig fysisk eller psykisk ude af balance. Med et lille barn og en travl hverdag, er det fantastisk at have så enkelt og effektivt et redskab ved hånden. Jeg følte mig meget tryg ved din kompetente undervisning og øvelserne på andendagen var en helt utrolig øjenåbner for, hvor langt omkring og dybt ned man faktisk kan komme, alene med grundlæggende kendskab til metoden. Så endnu engang tak!

Casper: Som behandler og coach er jeg altid på udkig efter nye og effektive teknikker til at hjælpe mine klienter. Efter en weekend med EFT er jeg ikke i tvivl om, at dette er et af de mest effektive redskaber, der findes til, at afhælpe følelsesmæssige og fysiske problemstillinger. EFT er ikke bare yderst effektivt men også noget af det mest simple, jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med. EFT er, efter min mening, en teknik som alle bør lære, som et redskab til at takle hverdagens små og store problemer.

Tak for en fantastisk lærerig og berigende weekend

Casper Haastrup
 Fysioterapeut og SundhedsCoach, SundhedPerformance.dk

Susanne: Jeg er dybt imponeret. Det er da et helt fantastisk værktøj, og så har man det altid lige ved hånden :O). Jeg har efter grundkurset allerede et værktøj, som jeg kan bruge til dagligdags udfordringer - på mig selv og mine relationer. Men EFT rummer så meget mere, og det er et utroligt stærkt redskab til at nå ind til de kerneområder, der giver os mennesker så mange udfordringer i vores liv. Det er en kærlig og nænsom metode, som giver fuldstændig mening for mig, da jeg har en dyb tro på, at de fleste mentale, psykiske og fysiske problemer skyldes afbrydelser i vores energiflow. Jeg har derfor tilmeldt mig Terapeut uddannelsen til efteråret og kan næsten ikke vente med at komme i gang.

Anne-Katrine: "At blive ført ind i EFT's grundlag og teknikken er såre simpelt i hænderne på Nete. Hun har strikket et varieret forløb sammen, så man hele tiden er med, både opmærksomt og med forståelse. På kurset var der plads til mine og dine spørgsmål og livserfaringer. De andre kursister var en lige så stor del af oplevelsen i, at vi lærte af hinanden, og det var rart at have nogle at snakke med i pausen, når man stod med en WOW-oplevelse, som bare skulle deles nu! Grundkurset hjalp mig til at komme dybere ind i lagene og være mere specifik med den hjælp, jeg havde brug for ved egen behandling og ved hjælp til andre. EFT giver den utrolige effekt af lettelse, rummelighed og glæde bagefter. Og så var maden fortæffelig!!! Tak Nete og jer andre :-) ."

Bente: Efter introduktion af EFT ved min søster, hvor jeg oplevede, at "her var noget at komme efter", valgte jeg at deltage i grundkurset for at få noget mere viden og indsigt om EFT. Det var absolut det hele værd! Nete er en virkelig god formidler! De umådelig mange muligheder og aspekter ved EFT bliver synliggjort, og samtidig bliver der holdt fast i etik og respekt omkring det at behandle med EFT - det hele på en varm og professionel måde...!!

I forbindelse med kurset, var jeg desuden så heldig at få en "behandling" af Nete, hvilket har åbnet mine øjne yderligere for, hvor fantastisk EFT er! Jeg oplevede, hvordan Nete gennem EFT "afdækkede og bearbejdede ophobede, gamle, negative følelser", så jeg efterfølgende har følt mig følelsesmæssigt "lettet" i forhold til det område vi arbejdede med. Et problemområde der var så komplekst, at jeg føler mig sikker på, at det ville have taget mindst 10 (nok flere!) seancer hos en psykolog, hvor jeg her føler mig "lettet" efter blot 1½ time.- Herligt!"

Michael Ærø: Jeg tog kurset hos Nete for at se, om der mon ikke var noget nyt og måske nogle fif, som jeg kunne få gavn af, nu hvor jeg i forvejen er så glad for denne fantastiske og let-lærte healingsteknik. Jeg mere end fik indfriet mine forventninger, og jeg må sige, at Nete underviser med en særlig god evne til at få ALLE med, og stadig i et tempo, så man synes, at der sker noget fra start til slut. Jeg kan absolut anbefale dette grundkursus til alle, der vil denne vej! - Jeg tror, at alle følte, at de virkelig fik noget for pengene på alle fronter!

Lone: Netop hjemvendt fra Grundkurset i EFT må jeg sige, at jeg sjældent har oplevet at få så meget med hjem efter et kursus på bare 2 dage! Kurset vekslede mellem oplæg fra Nete, og masser af praktiske øvelser på os selv og hinanden i en behagelig og tryg atmosfære. Så jeg føler, jeg har fået en solid basis€“ både teoretisk og praktisk. Grundkurset giver lyst til at lære mere!



Nyhedsbrev

Lær mere om EFT

– og få to EFT Manualer GRATIS!

* påkrævet

Tilmeld og betal online.
Her kan der betales med

Dankort eller via PayPal
betal-kort

Handelsbetingelser

facebook-icon1