"En dag vil lægerne vågne op og erkende, at uløste emotionelle problemer er hovedårsagen til 85% af alle sygdomme. Når de gør det, vil EFT blive et af deres primære helbredelsesredskaber… som det er for mig."

—Eric Robins, MD

Udtalelser Terapeut Uddannelse

Deltagerne siger:

Anne-Grethe: "Jeg er så glad for at have taget EFT Terapeut Uddannelsen!! EFT-metoderne er enkle og brugbare og altid lige ved hånden :-) De kan bruges i hverdagen både på mig selv og sammen med andre. Alle variationerne af EFT, vi har lært på uddannelsen, gør det til et levende og kreativt redskab, som jeg er meget spændt på at videreudforske. På kurset har der været et dejligt miljø af nærhed og varme, og det at der har været tid til fordybelse har gjort, at sjælen også kunne følge med. Tusind tak til dig, Nete!! jeg oplever dig som en vidunderlig formidler af EFT og glæder mig til at gå ud og bruge det i praksis og som et supplement til mit eget arbejde som kunstterapeut."

Gitte: "Nysgerrig på hvad EFT er, deltog jeg på EFT Grundkurset i september 2014. Det fandt jeg så brugbart og spændende, at jeg meldte mig til EFT Terapeut Uddannelsen og var på første modul midt i november. Hvilken oplevelse; ikke mindst Netes modtagelse af os ved ankomst. Hendes fantastiske og omsorgsfulde måde at rumme alle deltagere på, hendes evne til at få os alle tilbage 'på sporet', når emnerne bredte sig lidt for vidt ;-) Inspirerende, velforberedt, særdeles engageret og top professionel. Personligt følte jeg mig både set og hørt, du gav mig lige præcis den hjælp, jeg havde brug for...STOR tak til dig Nete - du er en ENGEL, ser med glæde frem til Modul 2."

Benedikte Exner: "Efter at have været på EFT Grundkurset og det første modul på Terapeut Uddannelsen, er jeg rigtig glad for, at jeg valgte at lære EFT.

Det giver så god mening for mig, at arbejde med krop og psyke sammen i en behandling, som understøtter menneskets selv-helende kræfter, i stedet for at prøve at "bekæmpe" en sygdom eller et problem. EFT er en venlig og nænsom behandling, samtidig med at den er konfronterende og dybt helende.

Den reelle ligeværdighed mellem terapeut og klient er tydelig og tiltaler mig meget. Jeg er·meget glad for, at det i undervisningen gøres så klart, at terapeuten må arbejde løbende med sine egne problemer og livstemaer for at kunne træde til side med sit ego og stille sig til rådighed for klientens proces. At terapeuten dermed selv modtager heling i overflod, er helt fantastisk.·

Undervisningen skifter mellem teoretiske oplæg, øvelser og drøftelser i den samlede gruppe. Nete sørger dermed for, at energien holdes oppe, fordi vi hele tiden inviteres til at deltage aktivt. Jeg har følt mig vældig godt modtaget i dejlige lokaler og god stemning. Nete er altid klar til at hjælpe os, hvis noget bliver overvældende - samtidig med at hun viser os tillid til, at vi kan håndtere de følelser, vi kommer i kontakt med gennem øvelserne. Jeg vil karakterisere Netes måde at undervise og lede processen på som varm, engageret, kærligt nærværende og professionel. Jeg glæder mig meget til at fortsætte uddannelsen."

Carsten: "Efter et livs søgen efter….”det”, der kunne hjælpe mig til at få det godt, få ryddet op i gamle smertefulde erindringer/følelser, faldt jeg ”utilfældigt – tilfældigt” over din hjemmeside sidste år. Jeg slubrede det, jeg læste i mig, og var helt overbevist om at EFT, det måtte jeg prøve. Jeg havde held i sprøjten, for jeg kunne nå at komme med på grundkursus, lige inden uddannelsen startede, og så med på terapeut uddannelsen. Jeg har arbejdet som terapeut i snart 10 år med afhængighed og selvudvikling som primære problematikker.

Aldrig i de 10 år har jeg oplevet at få overleveret så effektivt og mangfoldigt et redskab som EFT! Jeg har taget syv mile spring i forhold til mine egne (tilbageværende) problematikker, og i forhold til at hjælpe andre har jeg aldrig følt mig bedre rustet og klædt på end nu. EFT er for mig i sandhed ”The Missing Link”, som kan være med til (skal være med til) at effektivisere behandling i det, jeg arbejder med. Tak Nete, for super professionel og inspirerende undervisning og guiden gennem uddannelsen, jeg føler mig klædt på til at arbejde med andre på en givende og levende måde nu, og i forhold til mit eget liv har jeg daglig stor glæde af EFT".

Lone: "For 1 ½ år siden var jeg på det 2 dages EFT Grundkursus på EFT Centret. Det skærpede virkelig appetitten – jeg fik en fornemmelse af, hvilke muligheder der ligger i denne metode. Så jeg sprang med glæde på den et-årige terapeutuddannelse, da den blev en realitet. Min motivation for at starte på uddannelsen var, at jeg så EFT som et rigtig godt redskab, jeg kunne bruge i min coach-virksomhed. Det har vist sig at holde stik! Jeg føler nu, at jeg langt bedre kan hjælpe mine coaching-klienter – mennesker, der skal lære at leve med kronisk sygdom/ kroniske smerter – videre, og samtidig er det fantastisk at kunne give dem et værktøj, de hurtigt kan lære og bruge som hjælp til selvhjælp.

Personligt har jeg oplevet at kunne lindre mine egne kroniske smerter v.hj. af EFT og skære ned på min medicin. Jeg har fået øjnene op for, hvor komplekse smerter er – at det kan være nødvendigt for at få det bedre at arbejde med ting, der er sket for mange år siden, f.eks. i barndommen, som måske ikke umiddelbart ser ud til at have noget med smerterne at gøre.

Uddannelsen veksler mellem teoretiske oplæg og en masse øvelser, så man virkelig får metoden ”ind under huden”. Den giver er rigtig godt overblik over metoden og de mange forskellige indfaldsvinkler til den. Vi har fået lejlighed til at dykke ned i nogle spændende måder, man kan arbejde med EFT på. Hver især har vi nok fundet vores favorit-metoder, som vi fremover vil arbejde med og dygtiggøre os yderligere indenfor.

Jeg kan anbefale uddannelsen til alle, der interesserer sig for personlig udvikling og energipsykologi – hvad enten man ønsker at kombinere metoden med det, man arbejder med i forvejen eller satser på udelukkende at arbejde med EFT".

Annette: "EFT Terapeut Uddannelsen har kort og godt forandret mit liv helt ubeskriveligt. Jeg har personligt fået et meget bedre og gladere liv. Jeg ser så mange muligheder for mig som EFT terapeut til at hjælpe andre til lige så store og positive forandringer, og sidst men ikke mindst vil jeg nævne alle de fantastiske oplevelser, der har været, når vi har mødtes på uddannelsen og skulle øve os – søde dejlige medstuderende - fantastisk uddannelse – tak Nete!"Nyhedsbrev

Lær mere om EFT

– og få to EFT Manualer GRATIS!

* påkrævet

Tilmeld og betal online.
Her kan der betales med

Dankort eller via PayPal
betal-kort

Handelsbetingelser

facebook-icon1